USA - Las Vegas

By ANNA - 22.10.16

Ahoj! Po menší odbočce do jiných koutů světa se dnes opět vrátíme do Ameriky, konkrétně do Las Vegas, Nevada ( to se mi vždycky hrozně líbí v amerických kriminálkách, když kromě města říkají i zemi - třeba "Wilmington, Severní Karolína". Tak jsem to taky musela napsat :D).


Ve Vegas jsme pobyli jeden a půl dne. Přijeli jsme večer a hned jsme se šli podívat do centra. Jelikož jsme bydleli až nakonci hlavní ulice a venku bylo strašné horko, vůbec největší za celou dobu, moc energie nám na průzkum města nezbylo. Každopádně jsme se podívali do nějakého casina, koupili si limču a šli zase pomalu zpátky.
Moje představa o městě hazardu byla taková, že po ulicích budou chodit tlustí černoši s doutníkem, povedou si dvě striptérky v objetí a kolem nich budou poletovat bankovky. Realita je spíš taková, že pokud se vydáte mimo tuhle hlavní ulici s casiny a světýlky, neuvídíte nic jiného než úplně obyčejné město plné úplně obyčejných lidí. A taky potkáte spoustu bezdomovců, to jo.

















Velkou část druhého dne jsme strávili v hotelovém bazénu, protože bylo horko, a protože jsme nevěděli, co jiného dělat. No a k večeru jsme se opět vydali do centra dění, tentokrát o něco dál - až k obchodu M&M's, kde mají celou bonbónovou stěnu :) Zpátky jsme si vzali taxíka, protože už bylo docela pozdě v noci a ráno jsme museli odjet.

A kam jsme jeli, to vám povím příště :)
Užijte si prázdniny, pokud nějaké máte, a jestli ne, tak alespoň státní svátek :)

ANNA


  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

With love, ANNA. Používá technologii služby Blogger.