Nový rok

By ANNA - 2.1.17

Na Silvestra to u nás konečně začalo vypadat jako v zimě. Ráno jsme se probudili do krásné námrazy a já jsem si řekla, že bych mohla zase jednou vytáhnout Garryho a něco vyfotit.


 Nejdřív jsem vyrazila pouze na naší zahradu, protože mi byla moc velká zima na to, abych se pouštěla do nějakých větších dálek. Ale i tak si myslím, že bylo co fotit.








Večer jsme potom šli s rodinou a kamarády na kraťoučkou procházku, na které jsme odpálili ohňostroj (jelikož máme psy a celkově je to ohleduplnější, když ty dělobuchy bouchají trošku mimo civilizaci). Raket jsme měli hodně, jen škoda, že byla mlha :(










Na Nový rok přišel ještě větší mráz a dokonce zamrzly i rybníky. A abychom trošku vyběhali to, co jsme na Silvestra snědli, vzali jsme našeho psa na takovou delší, asi šestikilometrovou, procházku. Chtěla jsem si vzít foťák, ale po focení ohňostrojů jsem ho zapomněla dát nabít, takže jsem si musela půjčit zrcadlovku, se kterou jsem naposledy fotila asi před pěti lety. Vůbec jsem nemohla přijít na to, jak na to :D Ale nakonec se to docela povedlo.













Takže myslím, že se nám přechod do roku 2017 vydařil a moc si přeju, aby byl tento rok alespoň o 20% lepší než ten předchozí :)

To je dneska všechno. Jelikož teď nemám v plánu žádné velké věci, další článek bude asi až z jarních prázdnin (takže necháme blog teď chvilku spát :) ), ale za to vám můžu slíbit, že velmi obsáhlý.

May the force be with you in 2017

ANNA

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

With love, ANNA. Používá technologii služby Blogger.