USA - Hoover Dam, Grand Canyon

By ANNA - 28.10.16

Už se pomalu blížíme ke konci! Možná už je na čase, protože zatímco se pomalu blíží Vánoce, já pořád píšu o letní dovolené... :D


Po Las Vegas nás už čekal jen přejezd zpět do Colorada, který jsme si samozřejmě rozdělili do dvou dní, abychom ještě něco navštívili. První zastávkou byla přehrada Hoover Dam, což byla taková odbočka z hlavního tahu na Grand Canyon. Přehrada se nachází uprostřed ničeho a vlastně není ničím zajímvá (alespoň pro mě). Na to jak je známá a "velká" jsem čekala trochu něco jiného. Možná, že kdyby v ní bylo větší množství vody, líbila by se mi víc.



A potom už se jelo k Velkému kaňonu. Rozhodovali jsme se, ze které strany se půjdeme na Grand Canyon podívat. Nakonec zvítězil South Rim. Turistů tam bylo podle plných parkovišť docela dost, ale tak nějak se rozprchli. A pamatujete na to srovnávání barevnosti fotek? Naivně jsem si myslela, že se podívám do té obří díry a uvidím žlutou, oranžovou, rudou, zelenou... No neříkám, že to bylo černobílé, ale barevné to taky dvakrát nebylo. Posuďte sami.






A nakonec takové malé srovnání, kdy jsem si Grand Canyon přizpůsobila svým představám. Přiznávám, že je to až moc přibarvené, ale vlastně se mi to líbí :)


To je teď takové moje dilema - upravovat/neupravovat fotky. Nejspíš to budu muset někdy zkusit (v nějaké rozumné míře) a pak se rozhodnu. Ale přiznejme si, kdo v dnešní době fotky nepřibarvuje?

Jaký je váš názor na "editování" fotek? Docela by mě to zajímalo :)

Mějte se krásně!

ANNA

  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů

With love, ANNA. Používá technologii služby Blogger.