Já obrazem

By ANNA - 15.5.16

Ahoj! Už je to nějaká doba, co jsem byla nominována do 'tagu' Já obrazem, ale pořád jsem se nemohla dostat k tomu, abych něco vytvořila, protože pro mě bylo zkrátka moc těžké splnit zadání - tedy vybrat několik předmětů, které mě charakterizují. Ač se mi to nakonec podařilo, pořád jsem názoru, že jediné, co mě plně definuje, jsem já a jen já :)


Toto je výsledek mého několikahodinového snažení se v příšerných světelných podmínkách. Vůbec s tím nejsem spokojená, ale představa, že to budu dělat znovu, mě děsí. V zápalu kreativity a touze se odlišit jsem si vymyslela, že předměty, které jsem vybrala, budou viset. A jediné místo, které tento záměr umožňovalo, bylo okno. A to byl ten problém. Moje fotografické schopnosti zkrátka nestačili na to, aby se s tím nějak popraly.

Ale k samotným předmětům. Jako úplně první věc jsem vybrala vařečku. Vařečka je skvělá věc. Můžete s ní vařit, péct, mlátit lidi a dělat další úžasné činnosti. Já ji tedy nejradši používám k vytváření dortů a jiných dobrot, ale dobře mi posloužila i při batikování triček nebo vyhánění kočky z podpostele. Kočka je také druhou věcí, kterou na fotce najdete. Kočky prostě do mého života patří, ale protože bych asi žádnou, co by se dobrovolně nechala pověsit a zakomponovat do fotky, nenašla, nahradila jsem ji roztomilou kočičkou od Littlest pet shop. Vlastně to byly moje nejoblíbenější hračky hned po panenkách a mám jich doma pěknou sbírku. To o mně asi taky něco vypovídá. Na fotce taky nesmí chybět Garry, který jen potvrzuje jistou míru mojí infantilnosti. Ne, ve skutečnosti představuje mou lásku ke všem možným seriálům od Pokémonů k Chirurgům. A hlavního hrdinu blogu přece nemůžu vynechat, no ne? Dále můžete vidět štětec na makeup, který jsem vybrala na základě mé posedlosti kosmetikou, ale zároveň také symbolizuje mou kreativní stránku, ať už se jedná o háčkování nebo malování pokojů. Rubikova kostka zastupuje mojí snahu všechno chápat a všechno umět. Odjakživa mám ráda hlavolamy a rébusy a hodně dbám na logické rozvíjení mysli v naději, že to jednou někam dotáhnout. Medaile zase vypovídá něco o mé potřebě být ve všem dobrá, když už ne nejlepší. Konkrétně tahle je za druhé místo na mé první taneční 'soutěži'. A poslední věcí je CD, které reprezentuje můj zájem o hudbu, divadlo a kulturu obecně. Fanoušci TSTM v něm určitě rozpoznali album Love Lust Faith + Dreams.

Povoleno bylo osm věcí, já jsem jich vybrala 7. To o mně ostatně taky něco vypovídá. Všechno beru vážně, takže když jsem měla na poslední místo několik kandidátů a ani u jednoho jsem si nebyla stoprocentně jistá, že mě naprosto vystihuje, nevybrala jsem nic.

To je ode mě dnes vše. Doufám, že vás článek nijak nepohoršil tím, že je trochu 'off topic'. Každopádně pokud se chcete tagu také zúčastnit, určitě můžete. Původní článek s přesným zadáním naleznete zde.
Mějte se krásně!

ANNA


  • Share:

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jak už jsem říkala ve škole, přijde mi, že se ti to hrozně moc povedlo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc díky za účast! Smekám před originální kompozicí - zatím ta nejkreativnější, kterou jsem objevila, tudíž lze vidět, že sis dala opravdu záležet a ta kreativní stránka se nezapře. :-)

    OdpovědětVymazat

With love, ANNA. Používá technologii služby Blogger.